zondag 9 januari 2011

Golf Hotel

Het moet hier ergens zijn. Maar het ziet er allemaal te goed uit voor een Urbex locatie. Alle ruiten zitten er nog in. Gek. Na twee keer heen en weer gereden te zijn, toch maar even om het pand heen lopen. We hadden de afgelopen nacht niet in de bus geslapen. Eigenlijk doen we dat nooit, maar vanwege de sneeuw en het moeilijk vinden van een plekje om te overnachten was het toch een hotel geworden. En nu weer een hotel, maar wel een leegstaand hotel.




Aan de achterzijde was een deur opengebroken en konden we zo naar binnen lopen. Veel plastic aan de binnenkant. Verder veel van die lelijke eikenhouten meubelen. Niet erg mooi, maar vind het dan altijd de moeite om toch die details te zoeken die het bijzonder maken, zoals een lego planbord en de keuken met de lekkende frituur. Wat een chaos en smerigheid in die keuken.




Na het bezoeken van alle slaapkamers (echt niet de moeite) vertrokken we na ongeveer een uur. Toch wel een beetje teleurgesteld, want aan de buitenkant was het toch veel belovend.

Klik hier voor de reportage.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten